Tutustu käyttäjiimme

 • Sirpa Nordlund, Executive Director Mobey Forum

  ”Teidän palvelu on mun elämäni paras juttu, ja vähentää kuittirumbastressiä ihan hirveästi!”

 • Urho Konttori, Founder/CEO Varjo Technologies Oy

  ”Ai niin, piti kiittää nopeasta avusta ja ihan järjettömän hyvästä järjestelmästä. Meillä kaikki ovat ihan onnesta soikeina kuinka hyvin tää toimii. Kokemusta on vastaavista systeemeistä eikä mikään ole ollut tännepäinkään.”

 • Super Analytics Oy

  ”Teidän ongelmanratkaisukyvyllenne, asiakaspalvelunne laadulle ja vasteajalle ei voi antaa muuta kuin täyden kympin. Sovellus on rakennettu loogisesti, se on käyttäjäystävällinen ja se sisältää kaikki ne toiminnot, joita voimme ajatella tarvitsevamme. Sitä paitsi sovellus on parantanut valvontatoimintojemme laatua ja helpottanut matka- ja kulukorvausten maksamista. Kiitos hyvästä yhteistyöstä!”

 • Terhi Tuoma, CFO Suomen Käsipalloliitto ry

  Käyttöönotto oli helppoa ja muutostoiveemme sovellukseen otettiin kiitettävästi huomioon. Ongelmatilanteissa asiakaspalvelunne on toiminut nopeasti ja ensiluokkaisesti.

  Kaikki ovat tyytyväisiä sovellukseen, niin matkalaskujen käsittelijät kuin loppukäyttäjät. Matkalaskujen käsittely on helpottunut ja maksuaika on lyhentynyt, joten emmehän voi olla muuta kuin tyytyväisiä. Näinhän tämän olisi pitänyt aina toimia!”