Kulujen ja matkalaskujen hyväksyminen käden käänteessä

Kulukorvauksissa liikkuu rahaa, ja rahan käsittelyssä on aina omat riskinsä. Tämän vuoksi yrityksesi Bezala-käyttäjille on hyvä tallentaa hyväksyntäkierrot, jotta kaikki kulukorvaukset tulee tarkastettua ennen maksamista. Olemme tehneet Bezalan hyväksyntäkierroista niin turvalliset, luotettavat, muokattavat ja helppokäyttöiset kuin mahdollista.

 • Hyväksyä vai eikö hyväksyä?

  Voit hyväksyä tai hylätä tapahtumia helposti:

  • mobiilisovelluksella
  • selainversiossa.

  Voit hyväksyä käyttäjien syöttämät tapahtumat yksitellen tai kaikki kerralla. Tarkastajat ja hyväksyjät saavat päivittäin sähköpostitse muistutuksen, jos heillä on käsiteltäviä tapahtumia Bezalassa.

 • Tarkastus- ja hyväksyntäkierrot täysin räätälöitävissä

  Käyttäjäkohtaiset tarkastus- ja hyväksyntäkierrot ovat räätälöitävissä yrityksesi tarpeiden mukaisesti. Kierrot voivat olla mitä vain seuraavista tai niiden yhdistelmä:

  • ei hyväksyntäkiertoa
  • käyttäjäkohtainen hyväksyntäkierto
  • kulukohtainen hyväksyntäkierto

Käyttäjäkohtainen hyväksyntäkierto

Käyttäjäkohtaiset tarkastus- ja hyväksyntäkierrot ovat räätälöitävissä yrityksesi tarpeiden mukaisesti JA-, SITTEN- ja TAI-säännöillä. Kun käyttäjä tallentaa jonkin kulun Bezalaan, tälle kululle asetetaan automaattisesti käyttäjän taakse tallennettu hyväksyntäkierto.

Kustannuspaikkakohtainen hyväksyntäkierto

Jos yrityksellänne on kustannuspaikkoja (esimerkiksi asiakkaita, projekteja, osastoja tai toimistoja), näille kustannuspaikoille voidaan tallentaa kirjanpitojärjestelmässänne omistaja. Tämä kirjanpitoon tallennettu kustannuspaikan omistaja voidaan tuoda rajapinnan kautta Bezalaan, jossa hän toimii kustannuspaikalle ohjattujen kulujen hyväksyjänä.

Kulukohtainen hyväksyntäkierto

Joskus käyttäjille voi tulla tarve ohjata kulunsa tarkistukseen muulle henkilölle kuin normaalille hyväksyjälleen. Tämä voidaan toteuttaa Bezalassa kahdella tavalla:

 • Esimies-tason käyttäjä vaihtaa tarvittaessa kulun hyväksyntäkierron kululomakkeen ratasikonin kautta
 • määrätyille käyttäjille tallennetaan roolit ”Asiatarkastaja” ja ”Hyväksyjä”

”Asiatarkastajat” näkyvät Työntekijä-roolisille käyttäjille listalla, jolta he voivat valita kululleen uuden tarkastajan. ”Hyväksyjät” ovat aina viimeisenä hyväksyjänä niiden kulujen kierroissa, joita on muutettu manuaalisesti ratasikonin kautta.

Nämä kaksi roolia antavat käyttäjille mahdollisuuden muuttaa hyväksyntäkiertoja ja ne samalla varmistavat, ettei mikään kulu mene hyväksyntäkiertojen ohi.

Hyväksyntäkiertojen perusmalli