Helpoin ja nopein tapa kuittien ja matkalaskujen käsittelyyn

Kun käytät Bezalaa kuittien ja matkalaskujen käsittelyyn, automatisoimme kirjanpidon, maksamisen ja tulorekisteri-ilmoittamisen mahdollisimman pitkälle puolestasi.

Säästämme yli 500 tuntia asiakkaidemme aikaa joka päivä

Bezala referenssit
 • Bezalan käyttöönotto sujui vaivattomasti ja prosessi laskun luomisesta maksatukseen on sujuva. Käsittelyä odottavista tapahtumista tulee muistutusviesti sähköpostitse, mikä nopeuttaa kulujen korvaamista työntekijöille. Tukipalvelu on toiminut erinomaisesti ja yhteydenottoihin reagoidaan nopeasti.

  Kati Manninen Henkilöstöpäällikkö, Delete
 • Bezala on nopeuttanut talousprosessejamme huomattavasti ja tehostanut ajankäyttöä kaikkien työntekijöidemme osalta. Niin laskujen tarkastus kuin maksatus on nykyisin hyvin helppoa ja työntekijämme arvostavat helppoa tapaa toimia. Suurin osa urheilijoista ovat olleet Bezalan käyttöön hyvin tyytyväisiä ja erityisesti kehuneet sen nopeuttaneen maksuprosesseja.

  Mikko Kivi Talousjohtaja, Suomen Urheiluliitto
 • Parasta Bezalan käytössä on, että se nopeuttaa laskujen kiertoa. Nyt kuitit saapuvat järjestelmään jo ennen kuin luottokorttiyhtiö lähettää laskun. Olen erittäin tyytyväinen. Ihmiset on meillä ottaneet tämän uudistuksen hyvin vastaan ja käyttävät järjestelmää mielellään.

  Virpi Mahlavirta Ostoreskontranhoitaja, Turku Business Region
 • 3 X

  Kolme kertaa nopeampi kuin perinteiset menetelmät.

  Nappaa kuva, lisää selite ja lähetä! Myös hyväksyntä on sujuvampaa, joten korvaukset maksetaan nopeammin ja työntekijät ovat tyytyväisempiä.

 • 83 % automatisoitu.

  Voit halutessasi antaa ainoastaan selitteen kulullesi. Bezala lisää automaattisesti kustannuspaikan, hinnan ja tiliöi kuitin.

  83 %

  83 % automatisoitu.

  Voit halutessasi antaa ainoastaan selitteen kulullesi. Bezala lisää automaattisesti kustannuspaikan, hinnan ja tiliöi kuitin.

 • 9.5

  9,50€ / kuukaudessa per aktiivinen käyttäjä.

  Ei piilotettuja kuluja. Sano hyvästit tuplatyölle ja kokeile Bezalaa jo tänään!

Bezalan ominaisuudet helpottavat loppukäyttäjän työtä

Matkalaskujen tekeminen on oltava helppoa, muuten ne eivät ikinä tule tehdyksi. Käyttäjämme syöttävät Bezalaan yli 3000 kulua päivittäin helppokäyttöisen mobiilisovelluksemme sekä selainversiomme kautta.

Muistutukset puuttuvista kuiteista
Sähköinen matkalaskulomake

Muistutukset puuttuvista kuiteista

Yhdistä yrityskorttisi Bezalaan ja näe reaaliaikainen listaus puuttuvista kuiteista. Puuttuvista kuiteista lähetetään muistutukset työntekijöille, jotta sinulla ei tarvitse tehdä sitä.

Sähköinen matkalaskulomake

Satunnaiset käyttäjät saavat käyttöönsä räätälöidyn sähköisen matkalaskulomakkeen, jonka linkin voit lähettää heille. Vaihtoehtoisesti voit upottaa koko lomakkeen organisaationne sivuille tai intranetiin. Teidän ei tarvitse lähettää erillisiä kutsuja käyttäjille, vaan he voivat ottaa palvelun käyttöön itse, kun se sopii heille parhaiten.

Integraatiot helpottavat kirjanpitäjän työtä

Bezala on kehitetty yhdessä kirjanpitäjien kanssa. Siksi tiedämme, mitä ongelmia kirjanpidossa on ja miten meidän tulee ratkaista ne. Tuplatyö on täysin turhaa, ja kirjanpidon tulee olla helppoa! Pyrimme automatisoimaan mahdollisimman paljon, jotta sinun täytyy vain tarkistaa ja mahdollisesti korjata kirjanpitotapahtumat. Bezala on integroitu seuraaviin järjestelmiin:

Bezala on integroitu mm. seuraaviin ohjelmistoihin:

Luottokortti-integraatiot säästävät aikaa

Luottokortti-integraatiot mahdollistavat luottokorttitapahtumien tuomisen Bezalaan jo vuorokauden sisällä tapahtumasta. Bezala yhdistää lisätyt kuitit luottokorttilaskuun ja osaa tämän avulla kertoa mitkä luottokorttitapahtumien kuitit vielä puuttuvat kirjanpidosta. Tämän jälkeen Bezala muistuttaa työntekijää puuttuvista kuiteista.

Bezalassa on suorat integraatiot seuraaviin luottokortteihin.