Kansainvälinen matkalasku­ohjelmisto, joka automatisoi kirjanpidon.

Kun käytät Bezalaa matka- ja kululaskujen tekemiseen ja hyväksyntään, automatisoimme kirjanpidon, maksamisen ja tulorekisteri-ilmoittamisen mahdollisimman pitkälle puolestasi.

 • 3 X

  Kolme kertaa nopeampi kuin perinteiset menetelmät.

  Nappaa kuva, lisää selite ja lähetä! Myös hyväksyntä on sujuvampaa, joten korvaukset maksetaan nopeammin ja työntekijät ovat tyytyväisempiä.

 • 83 % automatisoitu.

  Voit halutessasi antaa ainoastaan selitteen kulullesi. Bezala lisää automaattisesti kustannuspaikan, hinnan ja tiliöi kuitin

  83 %

  83 % automatisoitu.

  Voit halutessasi antaa ainoastaan selitteen kulullesi. Bezala lisää automaattisesti kustannuspaikan, hinnan ja tiliöi kuitin

 • 8.9

  8,90€ / kuukaudessa per aktiivinen käyttäjä.

  Ei piilotettuja kuluja. Sano hyvästit tuplatyölle ja kokeile Bezalaa jo tänään!

Bezalan ominaisuudet helpottavat loppukäyttäjän työtä

Matkalaskujen tekeminen on oltava helppoa, muuten ne eivät ikinä tule tehdyksi. Käyttäjämme syöttävät jo yli 1000 matkalaskua päivittäin helppokäyttöisen mobiilisovelluksemme sekä selainversiomme kautta.

Muistutukset puuttuvista kuiteista
Sähköinen matkalaskulomake

Muistutukset puuttuvista kuiteista

Bezala hakee automaattisesti luottokorttilaskut muun muassa Netvisor- ja NetSuite-kirjanpitojärjestelmistä sekä Eurocard- ja First Card -luottokorttiyhtiöistä. Laskulta puuttuvista kuiteista lähetetään muistutusviestit käyttäjille.

Sähköinen matkalaskulomake

Satunnaiset käyttäjät saavat käyttöönsä räätälöidyn sähköisen matkalaskulomakkeen, jonka linkin voit lähettää heille. Vaihtoehtoisesti voit upottaa koko lomakkeen organisaationne sivuille tai intranetiin. Teidän ei tarvitse lähettää erillisiä kutsuja käyttäjille, vaan he voivat ottaa palvelun käyttöön itse, kun se sopii heille parhaiten.

Integraatiot helpottavat kirjanpitäjän työtä

Bezala on kehitetty yhdessä kirjanpitäjien kanssa. Siksi tiedämme, mitä ongelmia kirjanpidossa on ja miten meidän tulee ratkaista ne. Tuplatyö on täysin turhaa, ja kirjanpidon tulee olla helppoa! Pyrimme automatisoimaan mahdollisimman paljon, jotta sinun täytyy vain tarkistaa ja mahdollisesti korjata kirjanpitotapahtumat. Bezala on integroitu seuraaviin järjestelmiin:

Bezala on integroitu mm. seuraaviin ohjelmistoihin:

Luottokortti-integraatiot säästävät aikaa

Luottokortti-integraatiot mahdollistavat luottokorttitapahtumien tuomisen Bezalaan jo vuorokauden sisällä tapahtumasta. Bezala yhdistää lisätyt kuitit luottokorttilaskuun ja osaa tämän avulla kertoa mitkä luottokorttitapahtumien kuitit vielä puuttuvat kirjanpidosta. Tämän jälkeen Bezala muistuttaa työntekijää puuttuvista kuiteista.

Bezalassa on suorat integraatiot seuraaviin luottokortteihin. Laskuja voidaan tuoda myös Netvisorista.